Internet Telefon | Internet Alapú Ttelefonálás |
jj
 
softphone 

Hálózatépítés

A web-telefon.hu számos partnere közül Magyarországon és Európában egyik legnagyobb partnerével közösen lát el hálózat építési, mérési, felügyeleti feladatokat. Partnerünk a SITEL Integrált Telekommunikációk Kiépítését Végző Kft. tíz évvel ezelőtt Szlovákiában jött létre, jelenlegi központja Csehországban található és kezdettől fogva a távközlés — hangsúlyozottan a digitális és optikai technológiák - területén, annak építésében, szerelésében és fenntartásában nyújt szolgáltatásokat.

Amennyiben egyedi igénye van, kérjük, lépjen kapcsolatba cégünkkell az elérhetőségeink valamelyikén.

Optikai és struktúrált hálózatok kiépítése

Többek között a két cég évek óta tartó sikeres együttműködésének köszönhetően magasan képzett és szakmailag felkészült szakembereinek köszönhetően képesek kivitelezni a legkülönbözőbb távközlési rendszerek építését is. Rátermettségüknek köszönhetően bízunk kiépített hálózatainkban, ezért megrendelőinknek magas szolgáltatási szintet nyújtunk és szigorú követelményeket vállalunk. Vállalkozásunk ügyfél orientáltságának köszönhetően, teljes körű szolgáltatásokat kínál. Ezt többek között az adathálózatok kiépítésében tevékenykedő nagy beruházók értékelik.


Az elmúlt években a Sitel Kft által több száz kilométer optikai- és rézkábel vonalat kíépítésénél vállaltunk szerepet. A piac jelenlegi elvárásai szerint két végpont összekapcsolásához nagy sebességű és nagy kapacitású eszköz szükséges. Erre a célra az optikai kábelekkel felépült hálózatok a legalkalmasabbak. Szolgáltatási kínálatunk a távolsági és a helyi adathálózat kiépítésére egyaránt irányul.
Tevékenységünknek köszönhetően gazdag tapasztalattal rendelkezünk kábelvonalak építésében, "kulcsra kész" átadásában legyen az optikai kábel, rézkábel vagy erősáramú kábel. Igény felmerülése esetén vállaljuk tervdokumentáció elkészítését is, és a mérnöki lebonyolítást is. A nyomvonal kiépítését teljes terjedelemben vállaljuk, beleértve a védőcső fektetést - a legmodernebb technológiai eljárások felhasználásával - annak bevizsgálását (méretellenőrzéssel és nyomáspróbával), a kábelek befújását illetve behúzását, valamint azok jegyzőkönyvezett mérését. Szerelőink szakmai képesítésük alapján vannak szakcsoportokba osztva és felszerelve a legmodernebb műszerekkel, valamint rendelkeznek a szükséges bizonyítványokkal is.

A számítástechnikai berendezések maximális teljesítményének kihasználására és új számítógépek hálózathoz kapcsolásának egyszerűsítésére, illetve a meglévők egyszerű költöztetésére ideális megoldás a strukturált kábelhálózat.

Kínálatunkban árnyékolt és árnyékolás nélküli rézkábelek, valamint optikai strukturált kábelek is szerepelnek.

Cégünk a strukturált kábelhálózatok területén többéves tervezői és szerelési gyakorlattal, valamint e tevékenység végzéséhez szükséges szakvizsgákkal is rendelkezik. Az összes szerelési munkálatok során műszerein rendszeres hitelesítési méréseken esnek át.

A helységekben az eredeti állapot és a rend visszaállítása számunkra természetes.
Referenciáink /a teljesség igénye nélkül/ - Struktúrált hálózatok - :

HEINEKEN BUDAPEST ALIZ UTCA IRODAHÁZ - 430DB  KELINE CAT6A VÉGPONT

JÁNOS KÓRHÁZ BUDAPEST DIÓS ÁROK UTCA - 120DB SYSTIMAX CAT5E UTP VÉGPONT

BME BUDAPEST MŰEGYETEM RKP.9 - 160DB SYSTIMAX CAT5E UTP VÉGPONT és  200DB ALKÖZPONTI MELLÉK ÁLLOMÁS KIÉPÍTÉS VALAMINT OPTIKAI ÉS RÉZGERINC HÁLÓZAT ÉPÍTÉS

KULTÚRÁLIS ÖRÖKSÉGVÉDELMI HIVATAL BUDAPEST SZENTHÁROMSÁG TÉR - SYSTIMAX CAT6 UTP HÁLÓZAT 100DB VÉGPONT,OPTIKAI ÉS RÉZGERINC KÁBELEZÉS

NAV BUDAPEST HUNGÁRIA KRT - KELINE CAT5E UTP HÁLÓZAT 500VÉGPONT