Internet Telefon | Internet Alapú Ttelefonálás |
web-telefon
A web-telefon.hu nem telefon szolgáltató! Ügyfeleink részére egyedi megoldások kivitelezésével foglalkozunk!
Cégbemutató:

Cégünk a Tátrai és Társa Műszaki Szolgáltató Bt (1045 Budapest, Erzsébet utca 37, Adószám: 28422066-2-41) 1993 óta működik. Két nagy tevékenységi ágazatban dolgozunk. Fő profilunk a Telekommunikáció ahol széles azoknak a tevékenységeinknek a száma amelyeket -angol és német nyelven egyaránt- ellátunk.
A teljesség igénye nélkül néhány ezek közül:
http://www.web-telefon.hu/megoldasok/megoldasok.php

- Partnereinkkel közösen hálózat bekötési, építési munkálatokat igen gyors kezdéssel végzünk.

Kapacitásunk:
- 1-2 napon belül 3 különböző helyszínen 6 fő-vel történő munkavégzés.
- 1-2 héten belül akár több tíz fővel történő munkavégzés, teljes projektek kivitelezése.

Jellemzőink:

- ügyfélközpontúság
- gyors és minőségi munka
- költségoptimalizálás
- kedvező árak

Hálózatépítési tevékenységünkről itt található részletesebb információ:
http://www.web-telefon.hu/megoldasok/halozatepites.php

- GTS Hungary (www.gts.hu) alvállalkozójaként a Szolgáltató teljes műszaki területének támogatása (Optikai, Réz, Passzív és aktív hálózati elemek, ügyfél bekötések, stb.)

- A SITEL Kft (www.sitel.hu) fővállalkozójaként a szolgáltató tevékenységében történő napi részvétel és a kereskedelmi és műszaki folyamatok támogatása. (optikai, réz hálózatok építése, alépítmények, optikai kellékek értékesítésének támogatása, Szolgáltató hálózatának üzemeltetésének támogatása stb.

- Cégünk webolán is megtalálható (www.web-telefon.hu) az internet alapú kommunikációs megoldásokban (szoftveres, hardveres, alközponti, belföldi- és külföldi telephelyek költség optimalizálásának megtervezése, megvalósítása stb.) vállal szerepet a távközlési szektorban és nyújt Ügyfeleinek költséghatékony megoldásokat.

- Magyarországon egyedülálló módon a SITEL Kft-vel és a Livingston Ltd.-vel (www.livingston.com) együttműködve mérőműszerek kölcsönzésével is foglalkozunk. (http://www.web-telefon.hu/webtech/muszerkolcsonzes.php)

Referenciáink /a teljesség igénye nélkül/ - Struktúrált hálózatok - :

HEINEKEN BUDAPEST ALIZ UTCA IRODAHÁZ - 430DB  KELINE CAT6A VÉGPONT

JÁNOS KÓRHÁZ BUDAPEST DIÓS ÁROK UTCA - 120DB SYSTIMAX CAT5E UTP VÉGPONT

BME BUDAPEST MŰEGYETEM RKP.9 - 160DB SYSTIMAX CAT5E UTP VÉGPONT és  200DB ALKÖZPONTI MELLÉK ÁLLOMÁS KIÉPÍTÉS VALAMINT OPTIKAI ÉS RÉZGERINC HÁLÓZAT ÉPÍTÉS

KULTÚRÁLIS ÖRÖKSÉGVÉDELMI HIVATAL BUDAPEST SZENTHÁROMSÁG TÉR - SYSTIMAX CAT6 UTP HÁLÓZAT 100DB VÉGPONT,OPTIKAI ÉS RÉZGERINC KÁBELEZÉS

NAV BUDAPEST HUNGÁRIA KRT - KELINE CAT5E UTP HÁLÓZAT 500VÉGPONT

. Cégünk másik fő területe a környezet tűz és munkavédelem ahol komoly beruházásoknál látunk el szaktevékenységet (Margit híd felújítás, M0 bővítés, stb..)

 
Összegzés:

Ügyfeleink – legyenek magánszemélyek vagy vállalkozások - egyedi internetezési, telefonálási szokásait, béreltvonali igényeit és költségeit felmérve igyekszünk egyedi és meghatározó szerepet betölteni a hazai és nemzetközi távközlési piacon. Távközlési és gyártó partnereinkkel való szoros és hatékony együttműködésünknek köszönhetően a kommunikációs költségek csökkentésének optimalizálásával, továbbá internetalapú telefonálási megoldások megvalósításával segítünk Önnek.

A legegyszerűbb szoftveres megoldásoktól a legösszetettebb alközponti megoldásokig, a legkisebb irodáktól a callcenter-megoldásokon keresztül a belföldi és külföldi telephelyű, nemzetközi vállalatok, szervezetek, intézmények részére is átfogó hatékony és a költségeket látványosan csökkentő megoldásokat valósítunk meg.

REMÉLJÜK, HAMAROSAN ÖNT IS ELÉGEDETT ÜGYFELÜNKKÉNT ÜDVÖZÖLHETJÜK!

Céginformáció:
Tátrai és Társa Műszaki Szolgáltató Bt.
1045 Budapest, Erzsébet u.37. Magyarország

Ügyvezető: Tátrai Zsolt

Cégjegyzékszám: 01-06-310303
Statisztikai számjel: 28422066-7490-212-01
Adószám: 28422066-2-41

Központi Tel: +36(1)55-00-380
http://www.web-telefon.hu
e-mail: info@web-telefon.hu

Bankszámlaszám (K&H): 10200830-32377323-00000000
Bankszámlaszám (MKB): 10300002-10553546-49020017